Passie voor creatie

Eyelike legt feilloos vast wat klanten aan hun doelgroep willen laten zien. In beeld een boodschap overbrengen en het creatief inzetten van techniek is de uitdaging bij iedere fotoshoot. Zelf de sfeer creëren die past bij het product, met alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn. Om vervolgens de beelden te maken waar mijn klanten blij van worden. Dat is wat ik doe en waar ik goed in ben.

Werkwijze

Eyelike weet met bijna dertig jaar ervaring uitstekend de vertaalslag te maken van idee naar beeld. Met een team van professionals, met elk hun eigen discipline, vul ik de meest uiteenlopende opdrachten in.

De kracht van Eyelike is dat ik overal voor in ben, snel schakel en efficiënt werk. Ik doe gewoon wat ik beloof, ga heel serieus om met de wensen van mijn klanten en zorg voor het gewenste resultaat. Ik ben flexibel inzetbaar, dus ook voor shoots die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend gedaan moeten worden kun je mij bellen. Veel van mijn fotografie doe ik in de studio maar ik werk ook op locatie. Voor digitale beeldbewerking, nabewerking voor optimalisatie voor internet en verbeteren van bestaand fotomateriaal kun je ook bij mij terecht.

Wil je meer weten? Ik maak graag tijd voor een persoonlijk gesprek…..